Behandelingen

Pupa make-up Schoonheidssalon Momento 

 

Wij heten u graag welkom in onze schoonheidssalonIn de aangename sfeer van Schoonheidssalon Momento stap je even uit de dagelijkse drukte en neem je bewust tijd voor jezelf.
Ons doel is om je van top tot teen in de watten te leggen.
Momento staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.
Wij heten je van harte welkom voor een ontspannende behandeling!

 

Voel je ontspannen en rustig

Iedereen wil er graag goed, gezond en uitgerust uitzien. Want we willen geen lijntjes in ons gezicht, we willen geen doffe teint of een grove huidstructuur. Kies daarom voor de effectieve, doelgerichte behandelingen van Schoonheidssalon Momento en onze fantastische producten van de merken: Pupa, Payot, Anastasia, Skeyndor en Alessandro. Deze producten zorgen ervoor dat uw huid er jeugdig en stralend uitziet. Onze behandelingen in combinatie met onze hoog gekwalificeerde producten garanderen dit effect.

Wij starten altijd met een behandeladvies na een professionele huidanalyse voordat we beginnen met behandelen. Vanzelfsprekend gebruiken wij geavanceerde apparatuur. Vier gediplomeerde schoonheidsspecialistes zijn onderdeel van deze succesformule.

Maak snel een afspraak voor een informatief gesprek. Samen kunnen we kijken hoe wij uw huid er gezonder en jeugdiger uit kunnen laten zien. Rekening houdend met uw beschikbare tijd en budget. U kunt op de knoppen rechts klikken om de prijzen van de behandelingen te bekijken.