Microneedling


Een stralende huid met microneedling

De Reviderm SkinNeedling behandeling is de revolutie op het gebied van micro-needling.
Al meer dan tien jaar wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die wordt gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen.


Strak en stevig bindweefsel is de belangrijkste eigenschap van een gezonde, strakke huid. De spankracht van de huid hangt af van het eigen collageen en elastine en het lichaamseigen hydraterende molecuul hyaluronzuur.


Waarom de huid haar schoonheid verliest

Huidveroudering, maar ook andere factoren zoals roken, zon en slechte leefgewoonten dragen bij aan de verslechtering van de huid.
Er worden minder cellen geproduceerd, de bloedcirculatie wordt trager, processen in de huid verlopen langzamer en het huid eigen regeneratievermogen duurt langer.

 
 

Wat is microneedling?

Bij micro-needling worden er kleine perforaties in de huid gemaakt. Micro-needling gebruikt het zelfherstellende mechanisme van de huid
voor een gelijkmatig, jong uitziende huid.


Waarom de Reviderm microneedling?

Wat de Reviderm SkinNeedler revolutionair maakt, is de positie van de micronaaldjes. Bij andere procedures, zoals de dermaroller en de dermapen kan de huid onnodig beschadigen.
Door de weloverwogen nieuwe positie van de micronaadjes, ben je verzekert van een uiterst precieze behandeling van de huid.

De micronaaldjes zijn van chirurgisch roestvrijstaal en niet van plastic, zodat afbreken niet mogelijk is.

 
 

Hoe werkt Micro-needling?

Door middel van micro-fijne naaldjes worden hele fijne perforaties gecreëerd in de epidermis (bovenste huidlaag).
Hierdoor worden de huid eigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur. De SkinNeedler zorgt voor een trigger in de huid, waardoor er celvernieuwing gaat plaatsvinden en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd. Hierdoor is de SkinNeedler van Reviderm een effectief middel tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering.

De Reviderm ampullen die tijdens de behandeling worden aangebracht, zijn gepatenteerd en dragen het Duitse kwaliteitskeurmerk. De speciale ingrediënten zoals hyaluronzuur kunnen dankzij de micro-needling dieper doordringen in de huid en blijven hun werking ook na de behandeling voortzetten. Wij werken met een naalddiepte van 0,25 tot 0,5 mm.

 
 

De behandeling

– Reiniging van de huid
– Enzyme peeling
– Desinfecteren van de huid
– Reviderm ampul met o.a. hyaluronzuur
– Micro-needling
– Herstellend en kalmerend masker met puur micro zilver
– Verzorging

Losse behandeling gezicht + hals € 125,-
Kuur van 3 behandelingen gezicht + hals € 337,50 (10% korting)
Kuur van 6 behandelingen gezicht + hals € 625,- (1 behandeling cadeau + een thuisverzorgingskit t.w.v. € 72,50)Voor een langdurig resultaat is het aan te raden om een behandeling in kuurverband te volgen. Er zijn dan 6 micro-needling behandelingen in 3 maanden tijd nodig. De natuurlijke processen in de huid worden tijdens de behandelingen in werking gesteld en werken nog vele maanden door na de laatste behandeling.
Bij een kuur krijgt u een thuisverzorgingsset t.w.v. € 72,50, die u de eerste drie dagen na de behandeling kunt gebruiken.
De set is genoeg voor de hele kuur (gezicht en hals).


 

Indicaties

De Reviderm microneedling behandeling kan ingezet worden bij:
– Slechte huidstructuur
– Verslapte huid (contourverlies)
– Rimpels/ fijne lijntjes
– (acne) littekens
– Grove poriën
– Grauwe/ doffe huid


Belangrijk voor en na de behandeling:

1 week voor de behandeling:
– Als u vaker een Herpes Simplex heeft gehad in het te behandelen gebied, neem dan preventieve medicatie of gebruik een speciale crème.

Tot 3 dagen na de behandeling:
– Alleen gebruik maken van minerale poeder make-up, gebruik geen vloeibare, compacte of crème make-up.


2 weken VOOR en NA de behandeling

– Gebruik geen producten met retinol (vitamine A) of geconcentreerde L-Ascorbine zuur (vitamine C).


In de 3 dagen na de behandeling:

– Gebruik een milde reiniging en de producten uit de Post-Needling kit.
– Vermijd direct zonlicht en solariums.
– Gebruik geen producten met een concentratie aan fruitzuren, essentiële oliën of met een hoge concentratie aan lipiden (vetstoffen).
– Vermijd overmatig zweten (sporten e.d.).
– Vermijd hete douches, sauna, stoomcabine, zwembaden.
– Vermijd vies en stoffig werk.