Body slim treatment


Wat doet de Body Slim Treatment?
 
De verkleefde vetcellen reageren nauwelijks op diëten en sporten, maar met Onze Body Slim Treatment is er wel degelijk iets aan te doen!
Door toepassing van infrarood warmte gecombineerd met ledtherapie en elektrostimulatie zullen de verkleefde vetcellen afgebroken worden en ‘vrij’ komen om vervolgens, op natuurlijke wijze, door het lichaam afgevoerd te worden.
De cellulite zal sterk verminderen waardoor uw huid er weer gladder en strakker uit zal zien.
 

 
Body slim treatment
 

De zomer is in aantocht, voor ons reden genoeg om nog even keihard aan de slag te gaan om jouw body summer proof te maken!

Wij zijn enthousiast om te vertellen dat wij met een nieuw Innovatief apparaat werken, waarbij maar liefst 3 technologieën gecombineerd worden, namelijk; led licht, elektrostimulatie en thermostimulatie.
Dit is een krachtige behandeling en deze combinatie van technieken zorgen voor een verbluffend resultaat. Al na 1 behandeling.

Deze behandeling heeft als doel de aanpak van:
- cellulite
- verslapte huid
- vetophopingen
- verminderde contouren
- onregelmatige huidstructuur

Een behandeling kost €65,- en met een kuur van 6 behandelingen in 3 weken tijd ben jij (weer) helemaal in shape.

Boek nu een kuur van 6 behandelingen en ontvang een Skeyndor Slim Drone creme t.w.v. € 49,50 gratis + € 30,-.Wat is Cellulite?

 

De "putjes" worden veroorzaakt doordat tussenschotjes tussen de bovenste en onderste vetlaag stugger worden waardoor de huid ter plaatse naar "beneden" wordt getrokken.

 

Hierdoor ontstaat het "putje" hetgeen wat zeer ontsierend is in broeken en korte rokjes.

 

Cellulitis komt vooral voor op billen en bovenbenen van vrouwen, maar ook op boven- en onderarmen echter mannen kunnen hier er ook last van krijgen.

 

Cellulitis wordt niet veroorzaakt door overgewicht.

 

De belangrijkste factor voor het ontstaan van cellulitis vinden wij in de lifestyle.

 

Overmatige consumptie van alcohol, koohydraatrijk dieet, nicotine, cafeïne en onvoldoende lichaamsbeweging dragen bij aan de ontwikkeling van cellulitis.

 

Maar ook veranderingen in de vrouwelijke hormonale huishouding en erfelijkheid spelen een grote rol.

 

Cellulitis is een hardnekkige aandoening die niet eenvoudig is te bestrijden.Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.